Dansstudio Swing

  Dansstudio Swing News Feed

Mireille
Kerst dansdagen
De kerst dansdagen zijn VOLZET .
Mireille
Herstart danslessen vanaf 16/11/20
Vanaf 16/11/20 gaan onze lessen weer fysiek van start voor MIN 12 jarigen en via live zoom lessen voor PLUS 12 jarigen. Alle info in je mailbox!
Mireille
Kwaliteitslabel
Dansstudio Swing kreeg opnieuw voor 2 jaar het label van KWALITEITsvolle dansschool! Bedankt ouders, bedankt team!
Mireille
Start danslessen
Onze danslessen starten op maandag 7 september 2020. We volgen de Covid-19 maatregelen op de voet. Wij duimen voor een nieuw geweldig dansjaar!
Mireille
Lesuren 2020-2021
Info over onze nieuwe lesuren via de tab 'Lesuren 2020-2021' !
Mireille
Live online dansles
Check je mailbox voor meer info over onze live online lessen!
Mireille
Audities wedstrijdteams
In je mailbox alle info betreffende de audities voor onze wedstrijdteams!
Mireille
Muziek & spelletjes
Nu in My Web (eerst aanmelden) ook een muziek en spelletjes pagina! Hier plaatsen we dansspelletjes en een muzieklijst voor onze ballerina's.
Mireille
Swingeling in de foto zone!
Heb je zelf erg leuke beelden die we aan het album mogen toevoegen? Bezorg ze ons per e-mail!
Mireille
Corona - update
Ongetwijfeld volgt u samen met ons het corona-nieuws op de voet. Wat iedereen al vermoedde werd bevestigd: de maatregelen worden voorlopig verlengd tot 19/4/2020. Wij houden contact met onze dansers via de website en social media door dagelijks tutorials te posten in diverse stijlen en voor verschillende leeftijden, door tips te geven en vooral door positief te blijven in deze bizarre tijd. Hou dus zeker jullie video zone in het oog (aanloggen op de website) en stuur je eigen opname door. Wij verliezen ons grote Swing<3 niet en duimen dat jullie blijven dansen #inuwkot en vooral #veilig. Hou het hoofd koel en het hart warm! Dikke virtuele kussen en knuffels Jullie ganse Swingteam
Mireille
Volg de tutorials via je video zone!
Vanaf nu worden geregeld nieuwe tutorials geplaatst op je video zone. We zetten alles beschikbaar voor al onze leden zodat ook broertjes of zusjes van een andere leeftijd mee kunnen genieten! Together we stay strong!
Mireille
Tutorials op komst!
Er wordt nu gewerkt aan de eerste tutorials. Volg ons op social media en check geregeld je mailbox!
Corona virus
Omwille van de onduidelijke situatie omtrent het corona virus en het gebrek aan duidelijk eensluidend advies hebben we onze avondlessen vandaag reeds geannuleerd. Wij volgen nu het advies van onze Federatie en van de Stad Antwerpen en hebben samen met vele andere jeugd- en sportverenigingen, beslist om onze danslessen te annuleren tem 31 maart 2020 en de richtlijnen op te volgen. Wij blijven de situatie op de voet volgen en houden u op de hoogte. U weet dat ons hart bij elk van onze dansers ligt en wij jullie super hard zullen missen. Wij duimen dat iedereen gezond en fit blijft! Het ganse Swingteam
Bedankt!
Jullie waren een fantastisch enthousiast publiek! Bedankt voor jullie aanwezigheid en jullie verwarmend applaus!
Covid-19 (corona) virus
Hoe we in onze dansstudio omgaan met het covid-19 virus? Je leest het in je mailbox.